Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Can : «Κάνουμε λάθη σαν ομάδα και τα διορθώνουμε όλοι»

Can : «Κάνουμε λάθη σαν ομάδα και τα διορθώνουμε όλοι»

O Emre Can κάλεσε τους συμπαίκτες του να βρουν άμεσα την καλύτερή τους φόρμα

O Emre Can αποδίδει τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας σε ομαδική δουλειά αλλά δεν υιοθετεί διαφορετική προσέγγιση και σε λάθη που στοιχίζουν στη Liverpool. Και τέτοια συνέβησαν στα δύο γκολ που δέχτηκαν οι παίκτες του Klopp στο Οld Trafford.

Τα δύο αυτά γκολ συζήτησε ο Γερμανός μέσος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και στάθηκε στη συνολική αντίδραση που έπρεπε να ήταν καλύτερη.

«Οι δεύτερες μπάλες δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά σε αυτές τις φάσεις.  Και η τοποθέτησή μου δεν ήταν καλή.  Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να το κάνουμε σωστά απέναντι στη Watford. Κάναμε εύκολα λάθη και πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα σαν ομάδα.  Δεν ήταν λάθος από τον Trent αλλά από όλη την ομάδα (σ.σ στο πρώτο γκολ) . Μπορεί να συμβεί. Ήταν ο Trent , εγώ και άλλοι παίκτες γύρω. Δεν χρειάζεται να ασκείτε κριτική μόνο σαν εκείνον. Παίζουμε σαν ομάδα. Κερδίζουμε σαν ομάδα και χάνουμε σαν ομάδα.  Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι και να απαντήσουμε το Σάββατο παίρνοντας τους τρεις βαθμούς» δήλωσε ο Can που μίλησε με ωριμότητα αρχηγού.

O Can στάθηκε στη διόρθωση ομαδικών λαθών και όχι την κριτική των ατόμων
O Can στάθηκε στη διόρθωση ομαδικών λαθών και όχι την κριτική των ατόμων
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com